Link to the blog in english: click here

Saturday, April 7, 2012

Expo!



Dragi iubitori de animale,


Acesta este primul post din, sper eu, multele care vor aparea pe acest blog.

Va anunt cu drag ca in sfarsit se materializeaza si expozitia caritabila intitulata "Cel mai bun prieten al omului"!

Expozitia aduna la un loc o serie de mini-portrete de catei si pisici, printre care s-au strecurat si cateva povestiri ale unor oameni care au adoptat caini maidanezi - povestiri care descriu felul in care patrupezii le-au schimbat radical vietile in bine.


Tablourile vor fi expuse in ceainaria Ceai et caetera in Brasov, pe str. Castelului nr 37, in perioada 18 aprilie - 8 mai. Mai multe detalii aveti pe aceasta pagina, in dreapta sus.

Picturile cu catei sunt de vanzare, urmand ca profiturile sa mearga in contul asociatiei Trei Frati Patati din Turda (click aici pentru a merge la site-ul lor )
In afara de picturi, vor mai fi la vanzare magneti si stickere cu aceleasi imagini.

Puteti arata ca va pasa de animale prin mai multe actiuni: de la a vizita expozitia si a cumpara o pictura, pana la a apasa pe butonul de LIKE/SHARE de la sfarsitul acestui articol. Puteti sa trimiteti linkul blogului persoanelor care credeti ca vor dori sa sprijine initiativa sau puteti sa publicati pe facebook sau blogurile personale afisul de mai sus. Orice promovare a acestui eveniment va ajuta sa se stranga cat mai multi bani pentru scopul final de a cumpara mancare si ce mai este nevoie pentru cei peste 160 de caini de la adapostul din Turda.

Acest blog va fi updatat constant cu informatii privind vanzarile si modul in care vor fi folositi banii - pentru a face totul cat mai transparent :-)

p.s. pentru orice intrebare, va rog sa verificati pagina de intrebari frecvente. Daca intrebarea dvs. nu si-a gasit raspunsul acolo, va stau la dispozitie la adresa de e-mail anda.0105@gmail.com

No comments:

Post a Comment